ZOÉGAS Sommarkaffe 2020 - från böna till kopp

Upptäck toner av smultron och viol

Årets unika sommarkaffe är en fruktig blanding med en frisk eftersmak av smultron och viol. En smakkomposition på 100% arabicabönor från Rwanda, Colombia och Brasilien. I årets sommarkaffe kan du följa kaffets resa, från böna till kopp, med hjälp av blockchain-teknik.

Rostningsgrad

Fyllighet

Syrlighet

Bryggtyper

Bryggkaffe

Hela Bönor

Följ kaffets väg från Böna till Kopp

Zoégas Summer Edition 2020 - från böna till kopp

Årets sommarkaffe – följ kaffets väg från Böna till Kopp

Fruktig och frisk mörkrost

Gott kaffe är vårt hantverk och passion. Årets exklusiva sommarkaffe är en smakkomposition på 100% arabicabönor från Rwanda, Colombia och Brasilien. En fruktig blanding med en frisk eftersmak av smultron och viol.

Vi på Zoégas vill ge kunderna insikt i vart kaffet kommer ifrån, med hjälp av Blockkedje-tekniken har du nu möjlighet att se vilket vart kaffet kommer ifrån, vilken kvarn det har behandlats vid, när det har skeppats från vilken hamn och när det malts och rostats i Zoégas fabrik i centrala Helsingborg. Träffa 6 av bönderna som bidrar till årets sommarkaffe, läs om deras  ursprungsland, se film om bönans väg och mycket mer. Läs mer här 

Kaffebönorna i sommarkaffet kommer från bland annat Rainforest Alliance certifierade odlingar. Detta är en del av vårt hållbarhetsarbete för att säkra att kaffet odlas på ett sätt som skyddar miljön och ger bättre försörjningsmöjligheter för kaffeodlare. Allt för att du som kaffedrickare ska kunna njuta av den smakfulla ZOÉGAS-koppen och samtidigt vara en del i en positiv och hållbar utveckling för framtiden, för människa och miljö. Läs mer om ZOÉGAS mångåriga hållbarhetsinitativ Coffee By Women här.

 

Du kanske även skulle uppskatta