ZOÉGAS MAZARIN
Avnjut dina chokladtäckta mazariner tillsammans med en rykande färsk kopp Zoégas för den perfekta smakupplevelsen. Kombinationen av de söta mazarinerna och den rika smaken av choklad tillsammans med kaffets aromatiska toner skapar en harmoni av smaker som förgyller varje tugga och klunk.
Njut av dina chokladtäckta mazariner och låt kaffets och chokladens harmoni förgylla den goda kombinationen av nybakta mazariner och en god kopp Zoégas!
Du behöver
- Mördeg
- Mazarinmassa
- Kaffeglasyr
- Kaffebönor eller choklad
Gör så här
Hitta ett recept på en bra mördeg, blanda alla ingredienserna så kort tid som möjligt för att inte mjölet ska bilda gluten och degen ska behålla sin frasighet. Låt mördegen vila någon timme i kyl.
Kavla ut mördegen ca 2 mm tunn och klä lämpliga formar, fyll dem sedan med en god mazarinmassa.
Baka mazarinerna i 180 grader tills de är fint gyllenbruna, låt sedan svalna.
Den här varianten har vi sedan toppat med kaffeglasyr (för recept på kaffeglasyr klicka här).
Dekorera med rostade kaffebönor eller choklad.