ZOÉGAS FASTLAGSBULLE
Varför inte prova att ge den klassiska fastlagsbullen en kaffe-twist. Genom att blanda din favorit från Zoégas i den vispade grädden samt toppa bakelsen med kaffebönor, får du den ultimata smakkombinationen av en klassisk fastlagsbulle tillsammans med kaffesmaken som gifter sig så bra i munnen. Det är en härlig kombination av traditionell bakverkssmak och kaffets aromatiska toner som skapar en harmoni av smaker som förgyller varje tugga. Ge dig själv den gåvan att njuta av denna smakrika kombination, och låt dess magiska smak ta dig på en härlig smakresa.
För att toppa hela smakupplevelsen rekommenderas en god kopp Zoégas till!
Du behöver
- 1 vetebulle
- Mandelmassa
- Grädde
- Zoégas bryggkaffe
- Kakao
Gör så här
Doppa en klassisk vetebulle i mörk chokladganache och dekorera med kaffebönor.
Lägg i frysen i cirka 15 minuter. Skär av ett lagom stort lock när bullen är kall.
Fyll en spritspåse med mandelmassa och spritsa en lagom stor ring på bottenhalvan av bullen. Vispa grädde och blanda med kaffe efter smak och spritsa ovanpå mandelmassan. Pudra grädden med kakao och lägg på locket. Avnjut med en rykande färsk kopp kaffe!